Om mig

VÄLKOMMEN TILL MIN SIDA

"Ashtanga, Vinyasa, Hatha, Yin, Kundalini... Egentligen finns det bara en enda yoga. Hur vi utför den är personligt. Vad vi strävar efter, det är det samma"

Mitt namn är Elin Sandberg, jag är en yogi och läkarstudent och jag älskar att instruera, dela med mslidefade8ig av och inspirera om yoga, livsstil och hälsa. Jag är certifierad Ashtanga yogalärare och MediYoga instruktör, men den yoga jag lär ut fokuserar jag främst på kroppsmedvetenhet, närvaro och avslappning. Mitt mål är att få mina deltagare att lära känna sig själva och sina kroppar och röra sig på ett sätt som känns bra för var och en.

Yogan har varit en mycket helande process i mitt liv. Eftersom jag har som strävan att även hjälpa andra människor önskar jag kunna förmedla de redskap som varit så läkande för mig. Jag har därför ett stort intresse för yoga som ett komplement till medicinsk behandling. Idag finns en stor nyfikenhet för yoga, och intresset att introducera yoga även inom den konventionella medicinen ökar. Med en fot förankrad i vetenskapen, och en i den traditionella yogan, hoppas jag kunna förmedla en säker och hälsosam yoga som både kan ha medicinska fördelar och bidra till hälsa.

Det här är en sida där ni kan läsa om mig och mina projekt samt hitta mina kontaktuppgifter. Men jag vill också att det här ska vara en inspirationssida för de som redan yogar eller funderar på att börja. Här kan ni också läsa om de senaste yoga-nyheterna från vetenskapsvärlden, recept, tips, musik och annat smått och gott!  

 

 

Mina lärare och stora förebilder,

Josefin Wikström, askersundyoga.com

Lin Holmquist, www.minyoga.guru

Melanie Cooper, www.melaniecooper.co.uk

 

 

 

Kommentera