K A R M A : K O L L E K T I V E T

karmakollektivetfb

Oavsett om det handlar om vad du ger dig själv, vad du ger andra eller vad du ger världen.  Du skapar ditt liv, din hälsa och dina förutsättningar.

Tillsammans är vi större än summan av var och en av oss. Det här är en förening som handlar om helhet. Hela dig, hela mig och hela oss ihop.

Karma kollektivet är en helt ny plattform, en helt ny gemenskap och en helt ny grogrund för nya ideer och samarbeten. Det är en förening som finns till för att vi ska kunna mötas, dela med oss, skapa tillsammans något som är större än oss själva. En förening som handlar om att se till det friska. Det är en förening som handlar om hälsa och välmående i både kropp, sinne och själ. Det är en förening som handlar om något större än att våra kroppar ska må bra eller se bra ut – den handlar om att VI ska må bra.
Det här är en förening som inte har några ekonomiska intressen, utan vars intresse ligger i hjärtat – att växa som person och att hjälpa andra att växa som personer.

Det är en förening som bygger på öppenhet och gemenskap och en drivkraft att vilja hjälpa andra, men också sig själv.

För vi tror, att det finaste man kan ge den här världen, det är att i första hand ta hand om sig själv. Och i andra hand att ta hand om varandra. Vi är också övertygade om att precis det man ger, det får man tillbaka. Och det, det är vad den här föreningen handlar om.
<3
Sofia, Mariah & Elin

 

Läs mer på www.karmakollektivet.se