1498732640116

Yoga Filosofi & Fördjupning

Den riktiga träningen – det är den som händer samma sekund som du kliver av mattan.

Hur tar vi yogan ut i vardagen? Hur applicerar vi vår träning på resten av livet? Hur kan vi växa som människor i den här världen med hjälp av yogan och yogans filosofi? Hur kan vi må bra – på riktigt?

Yoga är så mycket större än Asanas, pranayama och meditation. De allra första principerna i yogan handlar ju faktiskt om de rent etiska – vilka förhållningssätt vi har till oss själva och till världen – innan vi kliver upp på mattan. Om vi tar oss lite tid att fundera över just det, så blir också yogan något mycket större än en träningsform, och vårt syfte med varför vi gör yoga kan bli så mycket större än att lära oss stå på huvudet.

Under fyra kvällar i november och december djupdyker vi i de två första principerna av yoga – Yamas och Niyamas.
Vi kommer att prata om dessa principer, reflektera kring hur vi kan relatera till dem, yoga tillsammans och samtala. Du kommer dessutom att få läsa en del texter mellan tillfälle 1 och 2 samt mellan tillfälle 2 och 3.

Max 10 platser
Vi kommer givetvis att yoga lite varje gång!
Och fika!

Pris : 800 kr.
Anmälan: https://simplesignup.se/event/104257
Var : Bondegatan 9, Studio Eunoia

Kommentera