Nyårsretreatnaked face

Nyårsretreat : Börja det nya året från en plats av stillhet

Unna dig själv den bästa starten på det nya året.

Rödjorna är ett retreatcenter i Tiveden, mitt inne i skog och tystnad. Här får du möjlighet att landa, varva ner, komma i kontakt med dig själv och bara va. Vi yogar, spenderar tid i skogen, värmer oss i bastun och fyller på med näring i form av god mat och härligt umgänge.

Yoga är ett fantastiskt redskap för att landa i dig själv, och kanske få en chans att ta kontakt med vad som är viktigt för just dig. Vi skippar det där med nyårslöften, men kommer istället att att göra övningar för att du ska få en chans att hitta din inspiration och motivation till det nya året.

Tema dag 1 : Landa i din kropp
Tema dag 2 : Utforska, testa nytt, sätt en intention

Ankomst fredag kväll. Avfärd söndag efter lunch. Helpension och sovplats i delat rum ingår i priset.

Early bird: 3.100 kr. (gäller fram till den 1 november)
Max 10 platser.

Läs mer om Rödjorna HÄR.

Boka din plats genom att skriva ett mail till elin@bodymindyoga.se

Kommentera