1d65ec226c430c4b59a84712640f3188

Yogafrukost : Kafe Kulör

Projekt : Ta yogan bort från studion och låt ALLA få ta del av den!

Lördagen den 16 september kör vi igång med yogafrukostarna på Kafe Kulör igen - det här är mina absoluta favvo-lördagar!  Vi plockar undan alla stolar och bord, rullar ut våra yogamattor, och ställer till med buffe och nybryggt kaffe - och bjuder in till yoga, gemenskap och en väldans härlig lördagmorgon!

Hösten bjuder på yoga med flera olika instruktörer och yoga i alla olika färger och former. Men, den första lördagen hålls av mig, och det blir ett lugnt, skönt, mjukt morgonyoga pass som passar ALLA - ingen tidigare erfarenhet krävs alltså!

Så , om du vill börja helgen på bästa sätt, med yoga, långfrukost, nybryggt kaffe och en go stund på stan, då ska du boka in följande datum!16/9 Elin Sandberg
7/10 Ebba Bjuverus
28/10 Rebecka Schoffa
18/11 Peter Sjöstedt
9/12 Överraskning

(Anmälan till respektive pass öppnar en vecka innan yogan - men boka in i kalendern redan nu!)
(Och, snälla, helt okej att ångra sig men var god att meddela i så god tid som möjligt så någon annan kan få din plats! Yogafrukostarna är väldigt populära, och det brukar finans en lång lista med reserver som gärna uppskattar att bli uppringda och få din plats...)

Alla tillfällen är uppbyggda på ungefär samma vis - men varje lärare har givetvis sin unika stil och prägel på sin yoga.
Njut av en timmes mjuk och skön yoga medans kaffet bryggs och frallorna gräddas i ugnen. Kom ensam eller ta med en vän. Alla är välkomna!

Anmälan öppnar en vecka i förväg, och sker direkt till Kafe Kulör. Det finns tyvärr begränsat med utrymme på cafeet, så för att säkra din plats bör du kika förbi kafeet för att skriva upp dig på listan, alternativt skicka iväg ett mail till info@kafekulor.se. förbokade platser som ej dykt upp släpps till drop-in 5 minuter innan passet börjar. (Och glöm inte avboka i tid om du får förhinder så att någon från reservlistan kan få din plats!!)

Yoga + frukost = 150 kr, betalas på plats!

Ps. Det finns bara ett par yogamattor att låna, så ta gärna med dig din egen matta om du har någon - och kanske även en extra om du råkar ha en sådan också =) - Ta gärna med en extra filt eller varm tröja också, det går mot kyligare tider, och det kan vara skönt att dra på sig något varmt i slutet när vi drar ner på tempot!

21192802_1559711550717172_3259213410824569292_n

Kommentera