9789137143927

BOK : Charmen med tarmen

Det här är en bok för alla som har en mage. En bok som beskriver hur din mage fungerar, och varför magen inte alltid är i balans. Det här är en bok, speciellt för dig som har en mage som inte alltid sammarbetar, som krånglar ibland, och som ibland får för sig att gå i otakt - större delen av svenska befolkningen skulle jag vilja påstå. Det här är en bok som beskriver samspelet mellan magen och hur vi mår, hur vi äter, hur vi rör på oss och hur vi tänker. Livet och kroppen med andra ord. Det här är en bok som tar upp sådant som kanske är lite pinsamt, men som vi alla berörs av - varje dag. n bok om sådant vi kanske inte alltid pratar om, men som vi gärna vill veta... Boken är skriven på ett lättsamt, trevligt och väldans alldagligt sätt av läkaren Giula Enders. Alla borde faktiskt läsa den. Här nedan kommer ett litet utdrag. Vill du läsa mer av den, så finns den att köpa (typ överallt, som ljudbok, e-bok eller helt vanlig bok!)

88703.jpg.resize

Kommentera