maxresdefault

BIOHACKER : SUMMIT 13-14 Okt

”Hacka din fysiska, mentala och psykiska prestation med teknik och vetenskap” –

Så lyder definitionen av Biohacking. Jag kom i kontakt med det här först våren 2017, och jag blev såld direkt (halvt omedveten om att det är just Biohacking jag – och många andra yogisar – hållt på med i flera år utan att ha tänkt på det…). Jag är stolt och glad att ha blivit inbjuden till Biochacking Summit i Helsingfors den 13-14 oktober – Nordens största konferens för Biohacking, där tanken alltså är att jag ska dela min yoga (och vår forskning givetvis) med en herrans massa andra nördar inom ämnet. En för övrigt väldigt häftig konferens… För det fullständiga schemat (vilket är rätt så mindblowing bara det..), kolla in Biohacker Summits egen hemsida, den hittar du här!

Kommentera