ProfilElin6

Personlig yoga

Y O G A : F Ö R : D I G

Kanske vill du yoga för att bli smidigare i kroppen? Kanske behöver du yoga för att slappna av? Kanske vill du yoga för att bli kvitt din onda rygg, för att sova bättre om nätterna, eller vill du yoga för att komma närmre dig själv?

. . . 

Yoga är ett fantastiskt redskap, men det krävs att du använder det rätt för att du ska få ut det du vill ha ut av det. Du är unik - precis som yogan är. Om du bokar en privat yogatimme går vi djupare in i de delar du själv önskar och behöver. Vi anpassar yogan efter dig och dina behov, och du får ett eget program speciellt anpassat efter dig och dina förutsättningar. Du får också vägledning och coachning i hur du kan integrera yoga i just ditt liv.

. . .

ps. När du konsulterar mig för yoga, så instruerar jag enbart yoga! Det vill säga, önskar du specifika medicinska råd så rekommenderar jag dig att ta kontakt med din vårdcentral eller husläkare 🙂

 

Kontakta mig för mer info!

H Ä R

 

 

 

 

Kommentera