Yoga på jobb

Stress är en av de viktigaste orsakerna till ohälsa. Det är viktigt att förstå att den bästa vägen till målet inte är att ta sig dit så fort som möjligt, utan att faktiskt göra det hållbart och säkert. Det kan vara otroligt mycket värt att stanna upp ibland, ge sig själv och sina anställda tid för återhämtning och vila. Studier har visat att yoga på jobb minskar sjukskrivningar och arbetsrelaterad ohälsa.

Visste du förresten att kreativitet främjas av avslappning? Det är först när vi låter hjärnan vila och sätta tankeverksamheten på paus som nya idéer väcks till liv. Detta är ju faktiskt otroligt användbart om du vill ta ditt arbete och dina personliga mål framåt, och inte stå och stampa kvar i gamla hjulspår.

Kontakta mig gärna om du är intresserad av att införa yoga på ditt jobb, så hittar vi en lösning som passar er!

Stress-paa-jobben_full

Kommentera