Ä N G S B A C K A : Y O G A F E S T I V A L 2 0 1 7

23-29 Juli

Välkommen till Sveriges största yogafestival!

6 dagars avslappning & påfyllning för både kropp och själ.

 

 

 

Yogafestivalen på Ängsbacka är ett internationellt yogaevent med inspirerande workshops för såväl nya som erfarna yogaälskare.

Rutinerade lärare från en mängd olika yogainriktningar guidar dig djupare in i yogans rika värld. Kom och hitta dina vägar till inre harmoni, centrering och livsenergi – samtidigt som du njuter av skön festivalstämning, underbar vegetarisk mat och den svenska sommarnaturen när den är som vackrast.

Ängsbacka Yogafestival är känd för sin avslappnade och varma gemenskap där det är lätt att mötas med öppet hjärta. Förutom yoga så erbjuder programmet även dans, konserter, meditation, mantrasång mm, och det finns också ett rikt program för barn och ungdomar.

 

Jag är glad och stolt att för fjärde året i rad få delta på den här festivalen, som deltagare och som instruktör och workshopledare. Det här året kommer jag att hålla lugn Vinyasa Flow, men också ett par workshops med temat Yoga som terapi - "vad händer i kroppen och hjärnan när du yogan och mediterar".

 

Läs mer om festivalen på Ängsbackas hemsida här!

Kommentera