rhonda-patrick

Found My Fitness – en podcast om den senaste forskningen inom hälsa, kost och träning!

Tummen upp för Dr. Rhonda Patrik och hennes fantastiska intiativ att sprida den senaste kunskapen och forskningen inom träning, kost, livsstil och alternativa sätt att nå hälsa och toppform! Rhonda Patrik är doktor inom biomedicin och har gjort forskning på bland annat kokosolja, bastubad och vitamin D. Jag lyssnade på henne första gången i Joe Roegans podcast, och jag fastnade direkt för Rhondas sätt att förmedla kunskap - snabbt, rappt, humoristiskt och otroligt, otroligt kompetent. Wow. Ta fram anteckningsblocket, vässa öronen, lyssna och sug i er av den kunskapen som Rhonda förmedlar. Signa upp för henens nyhetsbrev på hemsidan www.foundmyfitness.com, eller kika in hennes Podcast fullproppad med korta avsnitt om bland annat depression, mättat fett och hjärtsjukdom, köttkonsumtion och cancer, fasta, med mera, med mera.......

Kommentera